Mobil AHA BOK & KULTUR

Det vete fåglarna

Vännerna Iris och Sigrid är två pensionerade lärare som bor i Halmstad. En dag möter de en ung flicka. Vem är hon och vart är hon på väg? Försiktigt byggs en relation upp där Iris och Sigrid funderar över hur det är att vara ung idag. Är likheterna fler än skillnaderna? Är känslorna desamma, oavsett ålder? Sigrids nyfikenhet ställer till det och bekantskapen förvandlas till konflikt. Flickan försvinner och Iris och Sigrid gör allt för att hitta henne igen.

”Det vete fåglarna” är uppföljaren till ”Inget märkvärdigt har hänt” (2012) och är en promenadroman utan ond bråd död och rafflande tempo.

Pocketbok utgiven på eget förlag: AHA! Bok & Kultur 2014 Kinnared
Tryck: Veinge Tryckeri AB
ISBN: 978-91-637-1815-1
Pris: 130  kronor inklusive frakt

Möt författarna Mymmel Blomberg och Angelica Ahlefeldt-Laurvig. 

2012 kom promenadromanen "Inget Märkvärdigt har hänt" om de nyblivna pensionärerna Iris och Sigrid. Nu kommer uppföljaren där väninnorna hittar ett nytt vardagsäventyr att lösa. Författarträffen kommer att innehålla läsning av valda stycken och vi kommer att berätta hur det är att skriva en bok tillsammans och hur det är att göra en till. Vi svarar på frågor, bjuder på kaffe och med oss har vi en låda böcker.